Uthyrning

Trivsamma lokaler för fest och möten

Pellas har flera fina lokaler att erbjuda då du vill ordna fest, evenemang eller möten. Se nedan för mer information och kontakta vår husmor Freya om du är intresserad av att boka.
Ikon
Objektet

Mangårdsbyggnaden

Det stora huset på gården kan hyras för 500 € (+ renhållningsavgift) efter öppettid eller utöver de normala öppettiderna. Lämplig för stillsamma mottagningar och möten. Sittplatser finns för drygt 50 personer i storstugan (fler vid stående servering). Köket är fullt utrustat. Porslin finns men är inte enhetligt. Vid bjudningar med stående servering ryms fler personer. Lokalen är i museimiljö med vackra gamla möbler och föremål och har en genuin gammaldags stämning som ger en festupplevelse utöver det vanliga. Enbart akustisk musik är tillåten i mangårdsbyggnaden. Huset har wifi. Det är även möjligt att hyra mangårdsbyggnaden enbart för brudskålen och ladugården efteråt för bröllopsfesten. Ta kontakt med husmor om priset för ett sådant arrangemang.

från 500€ 50 personer
Objektet

Ladugården

Den rustika ladugården med eget kök rymmer upp till 120 gäster och kan hyras för bröllop, födelsedagar, andra fester eller teaterföreställningar. Lokalen är rustik med utetoalett men väldigt stämningsfull med ypperliga möjligheter till fantastiska fester! Kostnaden för att hyra ladugården, med full tillgång till kök och porslin (ej enhetligt) är 500 € (+ renhållningsavgift). Ladugården saknar wifi. För en tilläggskostnad kan mangårdsbyggnaden hyras skilt för t.ex. brudskål och bagarstugan t.ex. som barnrum. Ta kontakt med husmor för pris.

Från 500€ 120 personer
Objektet

Vindsgalleriet

Vindsgalleriet på mangårdsbyggnadens vind kan hyras av konstnärer för sommarutställningar. Konst med maritimt tema prioriteras. Lokalen bör bokas minst en säsong i förväg och styrelsen förbehåller sig rätten att godta konstnärers utställningsförslag. Vinden har begränsad tillgänglighet för funktionsnedsatta personer.

Objektet

Bagarstugan

Bagarstugan kan hyras som komplement till övriga lokaler, t.ex. om man önskar en lugnare plats för barn under fester eller en plats där man kan byta om. Bagarstugan kan även hyras ut som kurslokal för t.ex. baknings- och hantverkskurser. Bagarstugan saknar wifi. Ta kontakt med husmor för pris!